Tag Archives: AlltOmSocialaMedier.se

Vad är SocialaMedier.se?

Allt om sociala medier

Det skapas otroligt mycket innehåll om ämnet sociala/digitala medier. En del är väldigt intressant annat mindre. Som med det mesta här i livet. Det är omöjligt att följa allt men det betyder ju inte att man inte vill få sin information och inspiration från olika håll då och då. För att inte tala om kunna söka om ett visst ämne, varumärke eller liknande bland urvalda källor.

Vi har själva överfyllda RSS-läsare som pockar om vår uppmärksamhet och kände att vi var tvungna att välja. Antingen så väljer vi ut några få bloggar och podcasts vi verkligen vill följa och får lämna de andra åt sitt öde eller så försöker vi hitta en lösning där vi kunde ta del av allt det där andra intressanta också. Fast inte jämt utan då och då. När lusten infann sig och vi ville ta det av de allra senaste nyheterna inom ämnet, samlat på ett ställe. Sagt och gjort.

Då vi själva samlat på oss en mängd bra svenska källor genom åren, inom ämnet så valde vi att automatiskt lyfta in en liten del av dem på den här sidan. Som små teasers som gjorde att vi fick en bra överblick över vad som var det senaste precis just nu men som också skickade vidare oss, och alla andra som blev nyfikna, till originalkällan för att läsa, lyssna eller titta vidare på innehållet. En win win lösning i våra ögon.

Hoppas ni gillar det och att ni också känner att vår nyhetsaggregator-sajt kan komma till användning! Vi tar gärna emot tips på källor vi missat så hör gärna av dig.

Glöm inte att hänga med oss på Facebook och Twitter också! Där väljer vi ut lite innehåll från sidan då och då som vi vill plugga för extra mycket.

/SocialaMedier.se